Pentru a avea acces trebuie sa va autentificati!

Concepem solutii, dezvoltam tehnologie! Lorem Ipsum

Diviziile neotronix

Comunicate / Evenimentul aniversar „a 25 a aniversare a KNX”

Pe 20 octombrie a avut loc evenimentul aniversar „a 25 a aniversare a KNX” , organizat de catre Asociatia „KNX Romania” din care face parte, ca membru fondator si compania Neotronix Management Team.

Pentru a sarbatori dezvoltarea fara precedent a standardului KNX, alaturi de membrii asociatiei la eveniment au participat diferite persoane din mediul de afaceri.

Agenda evenimentului a cuprins prezentarea unor concepte, discutii libere intre membrii asociatiei si participanti, precum si o tombola cu premii pentru invitati.

Astfel,  invitatii au avut oportunitatea sa poarte discutii cu reprezentantii asociatiei din Romania, dar si sa descopere beneficiile si oportunitatile pe care standardul KNX le ofera. Mai multe imagini si filmulete din cadrul evenimentului, se pot gasi pe pagina oficiala de facebook a „Asociatiei KNX Romania”.

Neotronix Management Team a fost onorat sa fie unul dintre organizatorii acestui eveniment si doreste sa impartaseasca bucuria unui proiect de mare succes si sa multumeasca participantilor pentru interesul manifestat. 

  • Evenimentul aniversar „a 25 a aniversare a KNX”

Stiri

Conferinta Nationala KNX 2016

Conferinta Nationala KNX 2016

22 MaiConferinta se adreseaza unei largi categorii profesionale cu implicare directa in realizarea cladirilor moderne: arhitecti, proiectanti, instalatori, antreprenori, integratori, specialisti IT&C ...

Afla mai multe / Vezi toate stirile

Articole

Asociatia "KNX ROMANIA"

Asociatia

"KNX ROMANIA" este o asociatie profesionala ce promoveaza si sustine aplicatiile de automatizari pentru cladiri ce utilizeaza standardul deschis de comunicatie ...

Afla mai multe / Vezi toate articolele

Portofoliu / Clienti

Neotronix si-a propus sa ofere clientilor si colaboratorilor sai servicii de varf in domeniu, cat si solutii din ce in ce mai inovative, ce au la baza tehnologii de ultima generatie.