Pentru a avea acces trebuie sa va autentificati!

Concepem solutii, dezvoltam tehnologie! Lorem Ipsum

Diviziile neotronix

Comunicate / KNX ROMÂNIA inițiază prima dezbatere națională despre automatizări de clădiri din România

 

Asociația „KNX ROMANIA” organizează prima ediție a Conferinței Naționale KNX. Evenimentul, care va avea loc pe 6 iunie 2016, la Hotel Radisson BLU își propune să răspundă la întrebarea „De ce automatizări de clădiri și în România?”. Totodată, conferința KNX va oferi soluții practice și moderne pentru îmbunătățirea eficienţei energetice şi realizarea de clădiri verzi în România.

Evenimentul pune bazele unui cadru permanent de comunicare între beneficiarii automatizărilor pentru clădiri și specialiștii din domeniu, oferind:

• Acces la know-how de profil;

• Business networking și noi oportunităti pentru dezvoltare;

• Consolidarea comunității de profil;

• Acces la cele mai recente tendințe și practici în domeniu.

 

“Dorința de creștere a eficienței energetice, a siguranței și confortului din clădiri, reprezintă interesul tuturor celor care activează în sectorul construcțiilor, iar în cadrul Conferinței Naționale KNX sunt reuniți arhitecți, proiectanți, constructori, firme de instalații, integratori de sistem, beneficiari și reprezentanți ai mediului tehnic universitar. Gewiss România în calitate de partener al acestui eveniment și de membru al Asociației KNX România crede în dezvoltarea durabilă, în calitatea și avantajele oferite de standardul KNX – un standard deschis, care înglobează tehnologia de vârf de la peste 400 de producători la nivel mondial.” - Ing. Adrian ALISTAR – Product Manager - DOMOTICS

Astfel, dintre subiectele de pe agenda evenimentului amintim:

·       Evoluția automatizărilor pentru clădiri;

·       Importanţa construirii inteligente în România;

·       Internet of Things;

·       Importanța utilizării unui standard în automatizările de clădiri;

·       Automatizări pentru un iluminat modern;

·       Automatizarea climatizării clădirilor;

·       Excelentă studenească: premii internaționale.

 

Conferinţa se adresează unei largi categorii profesionale cu implicare directă în realizarea clădirilor moderne: arhitecţi, proiectanţi, instalatori, antreprenori, integratori, specialişti IT&C şi de tehnică de securitate, utilizatorilor acestora: administratori, facility management, manageri de hotel, precum şi autorităţilor publice centrale, regionale şi locale.

 

Partener al evenimentului: Gewiss România

Sponsori: 4LED, Amavys Project, Elektromania, MARC & SONS, NEOTRONIX, Phoenix Contact, Promod, Total Electric Co, VEM Proiect Lighting.

Parteneri media: Piața Industrială, BURSA Construcțiilor și MTC Magazin, Revista Electricianul

Pentru mai multe informații despre eveniment și înregistrarea la acesta vă invităm să accesați: https://knxromania2016.splashthat.com/. Pentru informații privind sponsorizarea sau oportunități de parteneriere, vă rugăm să ne contactați pe: laura.galos@conference-arena.com,

 

Despre ''KNX ROMANIA''

''KNX ROMANIA'' este o asociație profesională ce promovează și susține aplicațiile de automatizări pentru clădiri ce utilizează standardul deschis de comunicație KNX. Ea a fost formată prin parteneriatul furnizorilor, integratorilor și proiectanților pentru promovarea KNX în România și are urmatoarele obiective:

  • promovează normele europene specifice domeniului, 
  • sprijină elaborarea de standarde și normative profesionale,  
  • sprijină acțiunile și entitățile private și publice de formare profesională specifică, 
  • colaborează cu instituții publice și private pentru combaterea producerii și comercializării de  produse contrafăcute.

"KNX ROMÂNIA", ca și alte asociații KNX naționale, s-a dezvoltat sub umbrela și cu sprijinul Asociației KNX internațională, cu sediul în Brussels. 

Pentru mai multe detalii vă rog să contactați:

Rafael Marculescu|Președinte Asociația „ KNX ROMANIA”

E-mail: presedinte@knx.ro l Web: www.knx.ro


  • KNX ROMÂNIA inițiază prima dezbatere națională despre automatizări de clădiri din România
  • KNX ROMÂNIA inițiază prima dezbatere națională despre automatizări de clădiri din România

Stiri

Conferinta Nationala KNX 2016

Conferinta Nationala KNX 2016

22 MaiConferinta se adreseaza unei largi categorii profesionale cu implicare directa in realizarea cladirilor moderne: arhitecti, proiectanti, instalatori, antreprenori, integratori, specialisti IT&C ...

Afla mai multe / Vezi toate stirile

Articole

Asociatia "KNX ROMANIA"

Asociatia

"KNX ROMANIA" este o asociatie profesionala ce promoveaza si sustine aplicatiile de automatizari pentru cladiri ce utilizeaza standardul deschis de comunicatie ...

Afla mai multe / Vezi toate articolele

Portofoliu / Clienti

Neotronix si-a propus sa ofere clientilor si colaboratorilor sai servicii de varf in domeniu, cat si solutii din ce in ce mai inovative, ce au la baza tehnologii de ultima generatie.