Pentru a avea acces trebuie sa va autentificati!

Concepem solutii, dezvoltam tehnologie! Lorem Ipsum

Diviziile neotronix

Stiri / Cel mai modern bazin de Inot din Romania se deschide la Bra?ov.

    Noul bazin are 4.800 de metri p?tra?i ?i peste 600 de locuri în tribune ?i zece culoare. Pe lâng? bazinul olimpic, la subsol va mai exista o piscin? pentru copii ?i una pentru persoane cu dizabilit??i.

    Totodat?, complexul sportiv este dotat ?i cu o zon? de recuperare pentru sportivi (care va include cabinete medicale, bazin, du?uri, grupuri sanitare, vestiare), saun?, masaj ?i hidroterapie. La etaj este un cabinet antidoping, dar ?i un foaier, unde vor fi baruri, iar pe timp de var? o teras? cu ?ezlonguri.

    Bazinul va fi deschis publicului în luna martie.

    adevarul.ro

Articole

Asociatia "KNX ROMANIA"

Asociatia

"KNX ROMANIA" este o asociatie profesionala ce promoveaza si sustine aplicatiile de automatizari pentru cladiri ce utilizeaza standardul deschis de comunicatie ...

Afla mai multe / Vezi toate articolele

Ce este KNX?

Asociatia KNX este creatoarea si proprietara tehnologiei KNX - STANDARD mondial pentru toate aplicatiile de control al cladirilor, variind de la ...

Afla mai multe / Vezi toate articolele

Portofoliu / Clienti

Neotronix si-a propus sa ofere clientilor si colaboratorilor sai servicii de varf in domeniu, cat si solutii din ce in ce mai inovative, ce au la baza tehnologii de ultima generatie.