Pentru a avea acces trebuie sa va autentificati!

Concepem solutii, dezvoltam tehnologie! Lorem Ipsum

Diviziile neotronix

Articole / Ce este KNX?

Asociatia KNX este creatoarea si proprietara tehnologiei KNX - STANDARD mondial pentru toate aplicatiile de control al cladirilor, variind de la controlul iluminatului si al jaluzelelor pana la variate sisteme de securitate, incalzire, ventilatie, aer conditionat, monitorizare alarme, controlul instalatiilor sanitare, managementul energiei, contorizare, precum si dispozitive de uz casnic, audio si multe altele. Tehnologia KNX poate fi utilizata atat in cladiri noi cat si in cele deja existente.


Pentru membrii Asociatiei KNX, utilizarea tehnologiei KNX este scutita de costuri, mai mult decat atat, aceasta poate fi implementata pe orice platforma-procesor. Toate produsele ce poarta logo-ul KNX sunt certificate, ceea ce garanteaza compatibilitatea, interconectarea si interoperabilitatea sistemului.
KNX este standardul global pentru controlul cladirilor cu:
     - O singura platforma software, independenta de un producator KNX, pentru design si punere in functiune (ETS),
     - O gama completa de medii de transmisie disponibile (TP, PL, RF si IP),
     - O gama completa de moduri de configurare asigurate (Modul System si Modul Easy).


KNX este aprobat ca:
     - Standard European (CENELEC EN 50090 si CEN EN 13321-1).
     - Standard International (ISO/IEC 14543-3).
     - Standard Chinezesc (GB/T 20965).
     - Standard SUA (ANSI/ASHRAE 135).

Acest standard are la baza peste 23 de ani de experienta pe piata, incluzand predecesorii, EIB, EHS si BatiBUS.

Peste 360 de companii membre din lumea intreaga, din diferite domenii, au peste 7.000 de grupe de produse certificate in cataloagele lor. Asociatia KNX are incheiate acorduri de parteneriat cu peste 40.000 de companii instalatoare in peste 125 de tari si cu mai mult de 100 de universitati tehnice, precum si peste 275 de centre de training.

Stiri

conferinta nationala knx 2016

25 FebruarieConferinta se adreseaza unei largi categorii profesionale cu implicare directa in realizarea cladirilor moderne: arhitecti, proiectanti, instalatori, antreprenori, integratori, specialisti IT&C ...

Afla mai multe / Vezi toate stirile

IEAS 2015

4 SeptembrieSaptamana viitoare de marti pana vineri (8-11 Septembrie 2015) isi deschide portile editia a unsprezecea a deja celebrului International Electrical and ...

Afla mai multe / Vezi toate stirile

Portofoliu / Clienti

Neotronix si-a propus sa ofere clientilor si colaboratorilor sai servicii de varf in domeniu, cat si solutii din ce in ce mai inovative, ce au la baza tehnologii de ultima generatie.