Pentru a avea acces trebuie sa va autentificati!

Concepem solutii, dezvoltam tehnologie! Lorem Ipsum

Diviziile neotronix

Divizii / BMS

    Building Management System reprezinta un sistem ce a revolutionat si simplificat aria de expertiza si a adus cu sine rezultate considerabile in domeniu in mai putin de 5 ani de activitate in acest domeniu, dovedind astfel o buna organizare interna a Companiei Neotronix si o echipa extrem de bine inchegata profesional 

    Necesitatea implementarii unui sistem BMS (Building Management System) a aparut ca rezultat al unei viziuni unitare care tinde sa inglobeze realizari de varf din domenii pe care le implica proiectarea si constructia unei cladiri.
    Printre cele mai importante dintre aceste domenii se pot enumera: arhitectura exterioara si interioara, tehnologiile de constructie in general, impreuna cu cele de iluminare, incalzire, ventilatie, de comunicare, informatica, transport interior, securitate, etc.

    Sistemul BMS asigura un set de facilitati atat pentru administratorii (proprietarii) cladirii cat si pentru ocupantii acesteia.

    Principalele facilitati pentru administratori se refera la integrarea procedeelor destinate unei administrari eficiente, la controlul si supravegherea serviciilor de intretinere, la comunicatiile interne care sa permita monitorizarea factorilor ambientali, securitatea, alarmarea interna si externa, in conditiile unor costuri acceptabile.

    Investitia in automatizarea unei cladiri este justificata prin economiile realizate de gestionarea controlata a costurilor de confort si intretinere a cladirii, reduse in medie cu pana la 30%.

    Rezultatele optime si avantajele acestui tip de sistem sunt multiple si demne de luat in considerare datorita calitatilor sale:

  • imbunatatirea administrativa, reducerea costurilor privind informatizarea si telecomunicatiile,
  • cresterea productivitatii muncii celor care lucreaza in asemenea cladiri,
  • asigurarea activitatilor desfasurate, obtinerea unor facilitati sporite de intercooperare,
  • imbunatatirea cerintelor de natura ergonomica si de alta natura relativ la activitatile umane - cultura, amuzament, sport, etc.

 

Stiri

conferinta nationala knx 2016

25 FebruarieConferinta se adreseaza unei largi categorii profesionale cu implicare directa in realizarea cladirilor moderne: arhitecti, proiectanti, instalatori, antreprenori, integratori, specialisti IT&C ...

Afla mai multe / Vezi toate stirile

Articole

Asociatia "KNX ROMANIA"

Asociatia

"KNX ROMANIA" este o asociatie profesionala ce promoveaza si sustine aplicatiile de automatizari pentru cladiri ce utilizeaza standardul deschis de comunicatie ...

Afla mai multe / Vezi toate articolele

Portofoliu / Clienti

Neotronix si-a propus sa ofere clientilor si colaboratorilor sai servicii de varf in domeniu, cat si solutii din ce in ce mai inovative, ce au la baza tehnologii de ultima generatie.