Pentru a avea acces trebuie sa va autentificati!

Concepem solutii, dezvoltam tehnologie! Lorem Ipsum

Diviziile neotronix

Divizii / Parking

De mai bine de o decada, experienta echipei Neotronix a dus la relatii fructuoase cu fiecare dintre clientii care au colaborat cu Neotronix  pe acest tip de servicii. Fiecare solutie de parking este gandita pentru a simplifica anumite aspect necesare in cererea fiecarui client: gestionarea potrivita a traficului auto din zona respectiva, managementul parcarilor si siguranta acestora. Utilitatea fiecareia dintre solutii se regaseste in siguranta marita si caracterul usor controlabil al accesului in parcari.
       Sistemul de administrare este simplificat, astfel sunt necesare cunostinte minime ale personalului angajat, cardurile pentru clienti permit furnizarea de date importante pentru operatori in scopul folosirii acestora pentru un management mai bun in relatiile cu clientii. Mai mult, utilizarea statiilor independente de administrare la distanta cu ajutorul internetului ajuta la economisirea resurselor si a costurilor. Sunt folosite solutiile de parking pentru centre comerciale, spitale, universitati; aeroporturi; hoteluri; muzee, parcari in centrele oraselor, parcuri de distractii in intreaga lume ....iar calitatea serviciilor si a performantelor este intotdeauna la rang de top.

Stiri

conferinta nationala knx 2016

25 FebruarieConferinta se adreseaza unei largi categorii profesionale cu implicare directa in realizarea cladirilor moderne: arhitecti, proiectanti, instalatori, antreprenori, integratori, specialisti IT&C ...

Afla mai multe / Vezi toate stirile

Articole

Asociatia "KNX ROMANIA"

Asociatia

"KNX ROMANIA" este o asociatie profesionala ce promoveaza si sustine aplicatiile de automatizari pentru cladiri ce utilizeaza standardul deschis de comunicatie ...

Afla mai multe / Vezi toate articolele

Portofoliu / Clienti

Neotronix si-a propus sa ofere clientilor si colaboratorilor sai servicii de varf in domeniu, cat si solutii din ce in ce mai inovative, ce au la baza tehnologii de ultima generatie.