Pentru a avea acces trebuie sa va autentificati!

Concepem solutii, dezvoltam tehnologie! Lorem Ipsum

Diviziile neotronix

Prezentare / Misiune/Viziune/Valori

  • Misiune:

    Neotronix si-a propus sa ofere clientilor si colaboratorilor sai servicii de varf in domeniu, cat si solutii din ce in ce mai inovative, ce au la baza tehnologii de ultima generatie, capabile sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase cereri.

    Mai mult, cercetarile pe care compania le intreprinde se bazeaza atat pe inteligenta arhitecturala cat si pe noile tehnologii din domeniul igineriei electronice, menite sa intampine nevoile clientilor si sa fie in pas cu inovatiile de pe piata de profil.

  • Viziune:

    Compania  este una vizionara in domeniul in care activeaza: tehnologia dezvolta de la an la an inovatii ce pot schimba modul de actiune al serviciilor pentru a oferi clientilor solutii cat mai simple si mai eficiente. Durabilitatea produselor si experienta de 20 de ani de care se bucura stau la baza tuturor cercetarilor menite sa imbunatateasca piata de profil considerabil.

    Mai mult, compania crede in respectarea si imbunatatirea mediului inconjurator, in protejarea acestuia si in puternicul accent eco ce se va regasi in fiecare dintre produsele si solutiile integrate pe care le ofera.
    Fiecare produs Neotronix este creat pentru a se plia perfect pe nevoile clientului, pentru a le simplifica si pentru a le aduce la cele mai inalte standarde existente la momentul actual.

  • Valori:

    La baza companiei Neotronix  stau principii fundamentale precum calitatea produsului si termenul de executie. Respectarea acestor valori a asigurat in acesti 20 de ani de experienta colaborari fructuoase si impecabile cu firmele din tara, cat si cu alte companii din strainatate.

    Mai mult, echipa Neotronix crede cu desavarsire in oferirea celor mai bune servicii, in implementarea acestora cu succes si in imbogatirea know how-ului din domeniul ingineriei electrice.

    Neotronix  presupune profesionalism, calitate ireprosabila si livrarea "la cheie" a tuturor serviciilor sale.

 

Stiri

conferinta nationala knx 2016

25 FebruarieConferinta se adreseaza unei largi categorii profesionale cu implicare directa in realizarea cladirilor moderne: arhitecti, proiectanti, instalatori, antreprenori, integratori, specialisti IT&C ...

Afla mai multe / Vezi toate stirile

Articole

Asociatia "KNX ROMANIA"

Asociatia

"KNX ROMANIA" este o asociatie profesionala ce promoveaza si sustine aplicatiile de automatizari pentru cladiri ce utilizeaza standardul deschis de comunicatie ...

Afla mai multe / Vezi toate articolele

Portofoliu / Clienti

Neotronix si-a propus sa ofere clientilor si colaboratorilor sai servicii de varf in domeniu, cat si solutii din ce in ce mai inovative, ce au la baza tehnologii de ultima generatie.